യൂണിവേഴ്സിറ്റി ഹോം ഡിപ്പാർട്ട്മെന്റുകൾ സെന്ററുകൾ പ്രസിദ്ധീകരണങ്ങൾ
Accessibility
Contrast
Increase Font
Decrease Font

പ്രസിദ്ധീകരണങ്ങൾ

Anti Inflammatory Activity of Ayurvedic Oil, PindaTailam is Contributed by Trypsin Inhibitions

Abhithaj J, Arun KG, Punya P, Shabeer Ali H, Prasanth S,EJayadeviVariyar, and M Haridas (2018) Anti Inflammatory Activity of Ayurvedic Oil, PindaTailam is Contributed by Trypsin Inhibition. JSM Enzymol Protein Sci 3(1): 1010.Jan. 2018

Subi Mathew and Anu Augustine (2018) isolation of pro biotic bacteria and optimization of physical and nutrition parameters for bacteriocin production. Int.J.Curr.Micrbiol.App.Sci 7 (10):2717-2726.